Wanneer begint die zomer nu eens…??

Eind april en nog steeds laat de zomer op zich wachten. Vorig jaar was het tot ver in het voorjaar te koud, dit jaar te nat… Dat is dan nog niet zo erg, maar de zon komt maar niet tevoorschijn. Dan verschijnt ie eindelijk een dagje en krijg je het “hè, hè” gevoel, maar nee hoor, een paar dagen later nemen de wolken het weer over. We merken het ook goed aan ons gasverbruik. We hebben zonnepanelen voor het voor verwarmen van ons water in de zomer en ’s winters gebeurt dat door de spiraal die in de kachel zit en normaal doen we met een grote gasfles (45kg) dan ongeveer zo’n 5 maanden, maar de laatste was al na 2 maanden op, gewoon te weinig zon! Ook het zwembad ziet er aantrekkelijk uit en het water is al zo’n 20-21 graden, maar als het bewolkt is en koud, ga ik er toch echt nog niet in… Maar goed, vandaag is het strakblauw met zon, dus maar even genieten voor zolang het duurt.

Jay is deze maand 17 jaar geworden, een hele vent. Hij begint al langer dan Nick te worden, ik hoop dat dat nu toch wel stopt… Geen opa’s en oma’s op de verjaardag dit jaar, helaas. Mijn schoonouders moesten onverwacht naar Nederland vanwege een begrafenis en blijven daar dan dus meteen tot eind augustus en mijn ouders waren ook naar Nederland voor enkele verplichtingen en die periode werd ook onverwacht met een paar weken verlengd, dus dit jaar alleen wat vrienden en kennissen, maar erg gezellig en Jay was toch nog flink verwend.

Verder is er sinds de laatste update eigenlijk niet zo heel veel bijzonders gebeurd. Ruud heeft nog volop werk, staat wel te popelen om de kassen op te bouwen, maar het land is nog te nat. Geploegd is het al, maar moet nog geëgd worden, zal hopelijk deze week of volgende week gaan gebeuren. De peperplanten zijn al gezaaid en kunnen met een paar weken de grond is, dus als het verder meezit, komt dat allemaal goed binnenkort. Nick werkt nog steeds bij z’n vader en heeft verder regelmatig een tattoe-klant, vorige week had hij voor het eerst een hele sleeve; een slang rond een arm, van pols tot aan nek. Z’n relatie met Daniela staat even een beetje in de ijskast; helemaal over en uit is het niet, maar ze hebben even een adempauze genomen (alhoewel, meer van Nick uit), we wachten af.

Tattoo Tattoo Tattoo
Nick z’n laatste creaties…

Jay is ook alweer een tijdje single, maar vermaakt zich prima zo. Had een goed paasrapport, met maar 1 onvoldoende. Hopelijk houdt hij dit zo vol tot de zomer, wat nog maar een week of 8 is, dan begint de lange zomervakantie alweer. Dit jaar zal ook hij wat aan het werk moeten, waarschijnlijk ook bij Ruud. Afgelopen paasvakantie was hij ook al een dagje mee geweest en dat viel ‘m toch wel een beetje tegen; ach, is goed voor ‘m. Of deze zomer Tim nog vanuit Nederland hierheen komt, is nog even de vraag. De plannen zijn er wel, alleen nog even kijken of het allemaal ook geregeld kan worden. Jay gaat in ieder geval niet náár Nederland toe dit jaar…

Helaas niet veel foto’s dit keer, ik ben erg slecht in fotograferen. Ik zal proberen wat vaker “zomaar” foto’s te nemen.

Tot gauw!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s