Gelukkig nieuwjaar allemaal!!

Iedereen natuurlijk de allerbeste wensen voor 2011!
Het is wel weer omgevlogen, het lijkt elk jaar wel weer sneller te gaan… Maar vol goede moed het nieuwe jaar in!

De Jeep heeft inmiddels zijn diensten al bewezen en zijn vuurdoop gehad; Bij wat bezichtigingen van huizen heb ik al wat zeer blubberige zandpaadjes gehad, zelfs al een klein riviertje in de weg moeten doorkruizen, dat had met m'n Seat toch echt niet gekund.
Veel schokkends is er de afgelopen 2 maanden niet echt gebeurd,
het dagelijkse leven gaat hier ook gewoon voorbij. Op dit moment hebben de jongens natuurlijk weer kerstvakantie, maar goed dat is vanaf morgen ook alweer over.

Jay had in de laatste week voor de vakantie weer een uitvoering van z'n muziekkunsten, dit keer werd het in school gehouden. Hier 2 fotootjes; ik had alleen mijn telefoon bij me, dus ze zijn niet echt scherp, maar goed, gaat om het idee… Links zie je in ieder geval Jay met z'n gitaar.

Afb0275  Afb0276

Hier géén witte kerst, maar een natte! Nou, dat viel eigenlijk ook best wel mee… Kerstavond was het kadootjes uitpakken. Weinig onder de boom dit jaar; met de aanschaf van de Jeep en begin dec. een nieuwe tv, was het meeste geld al uitgegeven. Voor de jongens lag er een (tweedehands) xbox onder en voor Jay een daarbij behorende gitar-hero gitaar en voor Nick nog een nieuwe armband. Wel erg leuk, die xbox op de nieuwe tv, net echt allemaal! Iedereen dus erg tevreden.

Eerste kerstdag dus voornamelijk ge-xboxd en ´s avonds kalkoen op het menu. Veel te veel natuurlijk, want een kleine (diepvries)kalkoen had ik niet kunnen krijgen en dus was het een verse van 5 kilo geworden…

Tweede kerstdag had mijn moeder een brunch georganiseerd en waren we daar dus welkom vanaf een uur of één voor allemaal lekkere hapjes en drankjes met meerdere familie en vrienden. We hadden geluk met het weer, we hebben heerlijk buiten, zonder jas, in het zonnetje (was zelfs erg warm) kunnen zitten, en dat op 26 december!

Afb0278  Afb0280  Afb0281

Deze foto's zijn van de namiddag, toen was een jas inmiddels wel nodig.

Maandag de 27ste zijn mijn schoonouders weer vanuit Spanje gearriveerd en hebben we 's avonds de rest van de kalkoen gegeten, heerlijk. Woensdag een etentje bij Ron en Gaby met meerdere vrienden en donderdag een dagje naar het Shoppingcentre Almada bij Lissabon, even lekker bij C&A gesnuffeld en een paar leuke dingetjes in de uitverkoop kunnen scoren.

Oud & Nieuw met z'n vijfjes (Nick had een ander feest, die verwacht ik nu ook niet meer thuis te blijven, bij de familie…) gevierd, eerst lekker ouderwets gefondued en daarna zitten kaarten (jokeren). Veel te laat naar bed en 1 jan. met recht een "hang-over" day! (Gelukkig viel het met die hang-over wel mee, alleen gewoon lamlendig). Vandaag nog een luie, bijkom-dag, momenteel zie ik buiten alleen nog maar mist en dan vanaf morgen weer gewoon doen!

Veel liefs!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s