Eind van het jaar alweer!!

Nog 2 dagen te gaan in 2008!
Voor degenen die ik vergeten ben te verblijden met onze kerstkaart;
bij deze:

Kerst082

Op 18 dec. jl. heeft Nick z’n praktijkexamen voor z’n brommerrijbewijs met goed gevolg doorstaan. Hij moest, niet, zoals we dachten, wat rondjes op het verkeers-circuit rijden, maar echt Beja in en (eigenlijk geheel onvoorbereid) zich in het ‘echte’ verkeer begeven. Gelukkig weer in één keer geslaagd en nu mag hij dus eindelijk z’n vrijheid beproeven en lekker rondscheuren… Ook Jay vindt het natuurlijk prachtig nu af en toe bij z’n grote broer achterop te mogen.

De kerstdagen zijn inmiddels al voorbij. Eerste kerstdag was (eigenlijk voor het eerst in mijn leven) bijna een echte familie-dag. Mijn broer was voor de feestdagen overgekomen en ook mijn tante en haar vriend zijn weer in het land en dus hadden we bij mijn ouders met z’n allen een gezellig samenzijn…
Tweede kerstdag (die ze hier officieel niet hebben) hebben we lekker ouderwets gefondued, gewoon met z’n vieren en Leonard. Ook Nick z’n vriendin (Soraia) was hierbij aanwezig, maar aangezien ze nog wat verlegen en onwennig is, tussen die nederlanders (logisch natuurlijk), was ze ook weer niet echt aanwezig…
Oud en nieuw zullen we dit jaar gewoon lekker thuis op de bank doorbrengen, elk jaar weer hetzelfde feest en dezelfde gezichten, dat slaan we dit jaar maar even een keer open. Vandaag of morgen lekker even oliebollen bakken en waarschijnlijk kaasfondue op de 31ste.

We hebben ons gastenverblijfje ook nog kunnen verhuren voor 2 nachten (31ste en 1ste), dat kon net, want mijn schoonouders zullen hier weer op de 3de arriveren.

Dan onze Jack. Het is een lieverd, erg rustig en is graag buiten. Hij groeit goed en is dan inmiddels ook al boven de andere 2 uitgestegen.

Afbeelding_010 Afbeelding_011

Ik wens iedereen een zeer voorspoedig 2009 en lees volgend jaar gerust weer verder in "Ons Portugal avontuur"!!

Ruud, Pam,  Nick en Jay…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s