En weer eentje…

Ja hoor, het is weer zover, een nieuw familielid!
Aangezien het er wel naar uitziet dat we Alaska toch wel voorgoed zullen moeten missen, wilde Ruud er graag wel weer een grote hond bij, dus… vanaf woensdag 3 september hebben we er een duitse herder bij! Hij heeft inmiddels de naam Jack gekregen (nu nog Jacky of Sjakie…). Geboren op 18 juli jl. te Beja.
Jack is zeer leergierig, heeft een karaktervol willetje en is inmiddels al helemaal thuis. Ook met de andere honden en katten gaat het prima. De katten zijn natuurlijk sowieso de baas. Rembo had aan Jack meteen een speel-maatje, alleen Spike wist er in het begin nog niet echt raad mee. Inmiddels ziet ook hij de lol er wel van in.

Kopie_van_foto_zeus_2 Zhamyra_me_copy
vader                                                moeder

Afbeelding_003 Afbeelding_005
Afbeelding_008 Afbeelding_047

Je ziet, echt al helemaal thuis!

Voor Jay was de verrassing groot, hij was bij mijn schoonouders in Spanje. Op 24 aug. hadden we hem in Sevilla op een rechtstreekse vlucht naar Alicante gezet. De autorit naar Sevilla (3,5 uur) duurde langer dan zijn vliegreis (1 uur), maar vanaf Portugal gaan geen rechtstreekse vluchten naar Alicante en al helemaal niet voor een betaalbare prijs, dus vandaar. Nick kon dit jaar helaas niet mee naar Spanje, aangezien hij begin sept. nog 4 laatste testen moest maken voor school, als laatste mogelijkheid om nog over te gaan (wat helaas niet heeft mogen baten; hij is blijven zitten…). Dus, erg dapper, ging Jay alleen naar Spanje. Hij is daar 2 weken gebleven en had nog wel langer gewild, had het dus erg naar z’n zin gehad. Hij en mijn schoonouders zijn afgelopen zaterdag 6 sept. weer met de auto hierheen gekomen. Tja, aanstaande maandag beginnen eindelijk de scholen weer! Maar door Jack was de thuiskomst natuurlijk extra leuk!

Advertenties

One thought on “En weer eentje…

  1. hey allemaal, wat leuk weer een puppie!! wat zijn ze toch schattig he! die moeder hond is wel een plaatje hoor. Jammer dat Nick is blijven zitten maar ja er zijn ergere dingen.. Tamaar gaat inmiddels weer 3 uur per dag naar school gaat redelijk goed. Verder eigenlijk niet zo veel nieuws te melden, heb mijn 40ste verjaardag overleefd met kreeft en champagne en super mooi weer tot half 1 buiten gezeten (wel met vuurkorf) maar toch die global warming is zo gek nog niet hahaha. Groetjes voor iedereen in Portugal
    Marian

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s