Een echt zwembad….

We hebben rond het eindelijk zwembad beton gestort en dat geeft, zelfs zo, zonder tegels, zo’n ander aanblik. Het lijkt nu ineens een écht zwembad. Er is nu ook eindelijk een trappetje, de douche hebben we ook meegestort in het beton en de boompjes staan er mooi bij! Uiteraard kon het natuurlijk niet in één keer vlot verlopen, want nadat alles ‘af’ was, bleek het zwembad lek…, konden we daar weer naar op zoek… Gelukkig gevonden, maar eigenlijk zitter er een hoop kleine gaatjes naast elkaar; er zitten zandkorreltjes tussen de ijzeren rand en de liner, en als daar wat te ruw overheen wordt geveegd, ontstaat er een gaatje… Tja en we kregen voor de eerste keer gasten, dus wilden we bijvullen uit de put om een bruin zwembad te voorkomen. Een heel gedoe, maar wel gelukt; bleek de deksel van de pomp gebarsten, ook daar dus waterverlies! Maar goed, inmiddels is zo goed als alles weer opgelost en het water nog steeds mooi helder!

Zwembadco2 Afbeelding_026

Afbeelding_027 Afbeelding_029

Goed, zoals ik al zei, we hebben ook voor de eerste keer gasten in ons huisje gehad voor een week. Een jong stel en totaal geen last van gehad, want ze gingen ’s ochtends al vroeg op pad en waren pas laat weer terug. Weinig schoon te maken dus ook, zo mag het vaker zijn!
Nu is het even 2 weekjes vrij en dan tot eind aug. weer verhuurd, compenseerd mooi de weinige inkomsten van de spiegeltjes op dit moment, de tijd is nu voor dat artikel een beetje rustig…

Het komt ook precies mooi uit, dat het huisje nu even vrij is, want het laatste weekend van juli komen onze nederlandse vrienden en die blijven dan nu ook een nachtje, is wel zo gezellig!

Advertenties

One thought on “Een echt zwembad….

  1. Heeeee Pam!!!

    Wordt wel weer tijd voor een reactie vind je niet? Wordt steeds meer een paradijs bij jullie, erg mooi allemaal.

    Maar even voor de handigheid….stuur mij even jullie gewone E-mail adres, dan kan ik je weer helemaal bij-mailen. Mijn PC is weer eens ontploft, dus alle gegevens kwijt. Lang leve Google, zodat ik jullie blog nog wist te vinden. Tot dan en dan spijker ik je weer even helemaal bij, want er is een heleboel te melden. Liefs Sandra de Klerk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s