Het hek

’t Volgende project… ons hek! Vooral om de honden binnen te houden!
We zijn eraan begonnen en het lijkt al heel wat. Het ijzeren frame hangt. Er komen houten palen tegenaan, het wordt vast mooi.
Hier alvast een kleine indruk.

Hpim2421 Hpim2422

Vandaag zijn mijn schoonouders weer terug gegaan naar Spanje. Ze hebben twee heerlijke weekjes in het huisje gehad. De kachel maakte de avonden heerlijk aangenaam (misschien af en toe zelfs te warm…) en ze waren zeer content met deze nieuwe verblijfplaats. Toch een stuk aangenamer dan de caravan. Deze zal nu verkocht gaan worden.

Ik heb een leuke foto gemaakt van het voor-aanzicht van ons terrein, is wat klein zo, dus klik er even op voor de vergroting!

Aanzicht

En hier nog twee foto’s van Jay op paardrijles,
hij is er zo groots mee, echt leuk!

Img_0236 Afbeelding_017_1
…op Peppi                                     …en op Tara


En klik hier voor nog een filmpje van Jay in aktie…

 

Advertenties

One thought on “Het hek

  1. hoi allemaal, mooi wordt het bij jullie, er is weer hard gewerkt zo te zien! bij ons gaat het redelijk tamaar is nog steeds ziek (al vanaf de terugvlucht portugal in aug)wordt eigenlijk steeds zieker en afgelopen dinsdag hebben we eindelijk de diagnose gekregen in het AMC ze heeft ME/CVS op internet kan je bij de patientenvereniging lezen wat dit inhoud is nl een lang verhaal. Ze heeft zo’n beetje alle verschijnselen incl. een sterk verstoorde afweer en een hyper reactief zenuwstelsel. kortom we maken ons zorgen ze gaat (kan) ook nog steeds niet naar school. Twister is op dit moment haar enige uitje maar eigenlijk ook al te vermoeiend, toch heeft ze het gepresteerd afgelopen zaterdag de 2de prijs te winnen met haar 1ste officiele wedstrijd. als het goed is zijn we half july in portugal tot ergens in aug maar ik moet nog boeken. spreek je gauw groetjes marian bonne tamaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s