Januari 2008

Als eerste de beste wensen voor iedereen! En dat alle wensen uit mogen komen dit jaar…

We hebben drukke maar gezellige feestdagen gehad.
Op eerste kerstavond hadden we hier een etentje met z’n tienen. Allemaal nederlanders (een aantal hier voor de feestdagen op vakantie). Lekker gefondued, was leuk, ook erg goed voorbereid; ik had het fondueën bedacht, maar bleek later helemaal geen fondue-pan meer te hebben en i.p.v. ca. 12 pennen had ik er nog 4! Ook hadden we niet aan spiritus gedacht voor de brandertjes… Maar goed, pure alcohol werkt ook en de andere gasten waren gelukkig beter bevoorraad met pan en pennen en zo kwam alles toch nog goed en was het een erg gezellige avond!

Hpim2387 Hpim2388

Vervolgens was er op oudejaarsavond ook een feestje in de "Tasca" (het kroegje) bij Lameiros (vlak bij Ron & Gaby). Veel nederlanders en duitsers en wat engelsen. Er was een groot vuur gemaakt voor de warmte en volop lekker eten, waar een aantal van ons op nieuwjaarsdag nogmaals van hebben mogen genieten, want toen zijn de restjes beurt gemaakt! Ook weer een zware, maar gezellige avond dus.
Verder hebben wij tussendoor hard aan het huisje gewerkt, met resultaat! Moet ook wel, want m’n schoonouders komen zaterdag! Het weer zit de laatste dagen iets wat tegen (het terras moet nog gevoegd worden, maar ja, met regen…), maar het meeste is gedaan. De buitenkant moet grotendeels nog geverfd, maar dat kan later ook nog wel. Water en electriciteit zijn aangesloten en de fossa is aangelegd. De keuken staat en verder is het binnen ook zo goed als klaar…

81a 81b

81c  81e_1 81d

Wordt al wat hè?! Alleen nog even schoonmaken en opruimen…

Hier zijn nog wat tussentijdse foto’s van december (vanwege de
drukte en de feestdagen nog geen tijd gehad voor publicatie…)
en onze kerstkaart:

Afbeelding_025 Afbeelding_028

Afbeelding_026_4 Kerst07 Afbeelding_027

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s