Alles is weer thuis…

Zo, de jongens zijn weer thuis. Was wel stil hoor, 2 weken geen kinderen. Wel even van de situatie gebruik gemaakt hoor, lekker een avondje met z’n 2-en uit eten, etc.
De jongens hebben het erg naar hun zin gehad. Eerst nog een weekje in nederland waar Nick o.a. is wezen Indoor surfen, vond ie erg leuk, wel heel anders dan in de zee… Jay is nog een keer gaan paardrijden en uiteraard nog even een dagje naar de kermis in Abcoude. Ook hebben nog een uitstapje naar Volendam gemaakt. En toen op weg naar Benidorm, Spanje. Na 2 dagen rijden lekker ontspannen op de camping. Veel zwemmen, winkelen en lekker eten met opa en oma. ’t Was erg warm daar, maar dat mocht de pret niet drukken. Afgelopen zaterdag zijn ze weer terug naar huis gekeerd. Eigenlijk zouden ze op zondag terugkomen, maar helaas had Jay erge last van oorpijn (van het vele chloor in het zwembad) en dan is thuis zijn toch wel zo prettig. Ook was bij Nick toch wel een klein beetje de verveling toegeslagen, dus die vond het wel erg fijn z’n vrienden weer te zien.

Surf1  Surf2

Surf3  Bankje

Volendam1
Als echte toeristen…

Calpe  Joostnick2
  Lekker uit eten                      En nog een keer Nick & Joost

De hele familie is dus weer compleet. Mijn schoonouders blijven nog een weekje hier, o.a. voor Nick z’n verjaardag volgende week. Ook mijn ouders zullen er dan nog zijn en daarna gaan beide opa’s en oma’s weer terug naar Nederland…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s