Jay 10 jaar!

Afgelopen zaterdag is Jay 10 geworden! Twee handen vol.
We hadden beloofd naar de dierentuin in Lissabon te gaan en zo gezegd, zo gedaan. Mijn schoonouders waren ook weer hier en konden dus gezellig mee. ’s Ochtends vroeg eerst met elkaar koffie gedronken en de kadootjes uitgepakt en toen op weg.

Rond 11 uur waren we op plaats van bestemming.
De dierentuin ligt middenin de stad en heeft toch nog een aardige oppervlakte. Als eerste naar de dolfijnenshow, die, zoals de meeste van deze shows, in piraten-stijl was uitgevoerd. Was erg leuk.
De dierentuin heeft een kabelbaan welke de gehele dierentuin overspand (een ritje van ca. 20 min.), met op sommige punten een schitterend uitzicht over de stad, erg spectaculair… Na afloop lekker wat gegeten op een terrasje, het weer zat erg mee, het was eindelijk de hele dag droog en al aardig warm.

’s Middags hebben we nog wat "geshopt" en uiteraard ’s avonds naar McDonalds (althans Jay, de rest koos voor KentuckyFriedChicken, in die grote centra’s hier kun je uit allerlei tentjes kiezen en dan gewoon met z’n allen aan een centraal tafeltje in het midden gaan zitten), slecht, maar wel lekker, en tja, Jay had het natuurlijk voor het zeggen op deze speciale dag…

De foto’s van die dag:

Afbeelding_004_2  Afbeelding_003_1  Afbeelding_010_1

Nick Jay Ruud

Afbeelding_008 Pict0007

Rechts goed te zien, hoe de huizen vlak naast de olifanten staan…

Afbeelding_018  Pict0017

Pict0010_1  Pict0009

Afbeelding_011   Pict0016

Afbeelding_013_1

Jay had voor z’n verjaardag o.a. echte paardrij-kleding gekregen. Super trots natuurlijk…

Pict0002  Pict0006

Verder nog een paar foto’s van Spyke waarop z’n formaat goed te zien is. Hij is de kleinste maar wel de dapperste. Af en toe een echte pitbull… Hij is de enige die blaft (nou ja, blaft…) als er vreemde aan komen lopen en voor de katten is hij ook absoluut niet bang!

Spyke  Pict0009_1

Pict0007_2  Pict0008

Dat was het weer even voor vandaag. Jullie zijn weer op de hoogte! Veel liefs vanuit (momenteel erg winderig) Portugal! Groetjes!

Advertenties

3 thoughts on “Jay 10 jaar!

 1. Heee allemaal en natuurlijk Jay Alsnog gefeliciteerd!! had je per mail een kaart gestuurd heb je die wel ontvangen? (ben trouwens opzoek geweest naar een portugese e-card site maar kon alleen wat in brazilie vinden en die waren niet leuk, weten jullie een site?) Wij hadden een comp crash dus hoop dat het goed is gegaan. ik zie dat je goed verwend bent op je verjaardag en het ziet er professioneel uit hoor in je paardrij-kleren! Wat een donders he die 3 honden spyke heeft ook wel wat weg van een herder. wij zitten lekker tussen de dozen volgende week vrijdag krijgen we de sleutel eindelijk… Het nieuwe adres is Burg. Dedelstraat 38 1391 GD Abcoude verder veranderd er niets.Afgelopen weekend was het hier zomer! bijna 30 graden!! niet normaal. Groetjes Marian bonne en tamaar
  p.s. nick waar zijn je lange haren gebleven 🙂

 2. He allemaal, we hebben niets gemist zo te zien!! wij zijn inmiddels helemaal gesetteld op ons nieuwe plekje heerlijk huis! net een hotel. het gewone leven is weer begonnen blij dat alles achter de rug is. zoals je merkt doet internet het ook weer en is alles volgens plan gegaan nu op naar de vakantie. Leony en joke vertrekken vrijdag a.s. voor 3 weken. Bij jullie alles oke? met alle beestjes ook? spreek jullie gauw weer groetjes Marian

 3. Hallo allemaal,

  Ik kreeg via Leonard de link door van jullie weblog en heb eens even rustig alle foto’s van de afgelopen tijd zitten bekijken. Vooral de foto’s van de nieuwe biggen en huisdieren zijn erg grappig.

  Nog zo’n twee en een halve week en dan komen we weer jullie kant op. Weg uit het regenachtige Nederland en op naar de Portugese zon! We kijken er naar uit.

  Tot snel

  groeten

  Jeroen & Marieke

  ps: Hoe staat het met de boot Ruud? Moet ik roeispanen uit Nederland meenemen? 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s