Beestenboel…

Zo, alweer oktober, de tijd vliegt.

Na het vervelende gebeuren met Stump, is ons kattenbestand inmiddels toch weer aangevuld tot 4! Spriet was natuurlijk begin augustus aankomen lopen. We hebben haar Spriet genoemd, omdat ze magertjes was, maar inmiddels zou Bolle een betere naam zijn! Vorige week kwam Ruud thuis met weer een kleintje, ouder dan 5 weken is ze zeker niet. Op de plaats waar hij aan het werk is, lag ze tussen een stapel hout. En aangezien we deze kleur nog niet hebben, mag ze blijven… Inmiddels is ze Snoopy gedoopt.

Hpim1973 Hpim1973
Spriet (alias Bolle)                      Jay met Snoopy

Hpim1965

Voor Spriet is het natuurlijk prachtig, zo’n levend speeltje (zelf krijgt ze nog steeds vaak een knauw van de andere katten), maar soms gaat het er een beetje te fel aantoe. Snoopy is ook nog zo klein, maar ze bijt toch wel al van zich af. Punky heeft inmiddels ook begrepen dat hier haar thuis is, want ze is de afgelopen maanden niet meer naar Quinta Cunte gelopen (even afkloppen…).

Ruud z’n machine doet het ook weer, hij heeft nieuwe onderdelen (pakkingen) uit Amerika laten overkomen. Daar kostte het totaal 65,- (dollar), hier vroegen ze voor hetzelfde 670,-!! Maar goed, naast 35,- (dollar) transportkosten, bleken we nog eens 85,- (euro) aan invoerrechten etc. te moeten betalen! Meer dan het in totaal kostte! Maar goed, al met al nog steeds minder dan 670,-.

Nick is inmiddels 14 geworden. Het was een beetje gekke verjaardag voor hem dit jaar. Mijn schoonouders hadden besloten, vanwege de hitte en het feit dat de jongetjes toch alweer naar school gingen en er dus niet vaak waren, wat eerder terug naar Spanje te gaan. Mijn ouders zijn nog in Nederland en vrienden van ons waren op vakantie op de Azoren, dus erg veel aanloop was er niet dit jaar. Hij heeft voornamelijk geld gekregen en hij wilde graag een oorbel (eigenlijk liever een piercing, maar die krijgt hij niet!), nou ja die heeft ie dan ook van ons gekregen…

Het weer begint hier ook al weer wat af te koelen. Vooral ’s avonds wordt het nu echt fris, maar ’t slaapt wel lekker, en voor Ruud is het overdag ook prettig werken zo.

Goed, dat was het weer even voor nu, kort maar krachtig! Tot snel…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s