Korte vakantie…

We hebben even een kleine vakantie gehad naar Spanje… Afgelopen zondag zijn we richting Benidorm vertrokken om de jongens naar mijn schoonouders te brengen die daar op een camping overwinteren. Ruud en ik zijn op donderdag weer terug naar Portugal gegaan. Er even kort tussenuit, het is nu "maar" 10 uur rijden (wel erg heet, vooral rond Sevilla en Granada…). ’t Was wel een hoop geregel met de beesten enzo, maar alles is goed gegaan. Een medewerker van Ruud heeft voor de varkens en kippen gezorgd, de katten zijn, met het luikje en een trechter kattenbrokjes en een bak water, geheel self-surporting en Alaska mocht bij Ron en Gaby logeren. We waren (de jongetjes wel) al die tijd nog nooit op deze camping geweest, aangezien er geen honden op mogen, dus het werd wel eens tijd. Het is een gekkenhuis daar en er blijft maar gebouwd worden. Bijna onherkenbaar met de laatste keer Benidorm, zo’n 10 jaar terug.

Spanje2  Spanje3
De caravan                                  Het uitzicht

Spanje1  Pict0003_3
Het zwembad                              Uit eten in Calpe

Ruud heeft hier als kind natuurlijk een paar jaar gewoond en kent de buurt goed. Hij bracht de zomer door op de waterskibaan voor de kust (bestaat al 40 jaar!). Hij moest dan natuurlijk nu ook dit evenement met de jongens ondernemen en sowieso kijken of hij het nog niet verleerd was… Nou, hij kon het nog hoor, 3x een ronde! De prijzen zijn inmiddels natuurlijk behoorlijk gestegen (8 ritten voor 20,-), het is dus niet meer een sport waar je je dagelijks mee vermaakt, helaas. De jongens vonden het prachtig. Jay viel helaas steeds na de start, maar heeft het toch maar mooi gedaan en Nick heeft toch 2x een halve ronde vol gemaakt.

Pict0004  Pict0005
Het platform                              Ruud in aktie

De foto’s van Nick volgen later, mijn camera had helaas een lege batterij en dus moet ik even wachten op de foto’s van m’n schoonmoeder. Ze komen volgende week zondag de jongens weer hierheen brengen en blijven dan weer een paar weekjes bij ons.

Het waren al met al een paar gezellige dagen en het was vooral wel leuk niet weer helemaal naar Nederland terug te hoeven rijden!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s