Nick z’n surfwedstrijd…

Op zaterdag zou Nick een surfwedstrijd hebben, maar aangezien er die dag zo goed als geen golven waren, is het verplaatst naar vandaag.
De golven waren inderdaad veel beter. Het was wel, net als gisteren, errug warm, ik denk dat het de 30° makkelijk gehaald heeft. Zelfs op het strand, de wind was ook gewoon warm.
We waren al om 9.30 uur op het strand en om 13.00 uur was Nick eindelijk aan de beurt. Hij is helaas niet verder gekomen dan de eerste ronde, maar het was een hele leuke belevenis. Hij kwam gewoon net steeds niet lekker uit bij de hogere golven, maar heeft er toch een paar kunnen pakken. Helaas waren we de goede camera vergeten en heb ik met mijn kleine toestelletje er wel een paar kunnen maken, maar die kwaliteit laat helaas te wensen over:

Pict0029 Pict0032
Nick op z’n surfboard                          Nick in aktie…

Aangezien we zaterdag dus weer vrij vroeg thuis waren, zijn we vast met de voorbereidingen van ons zwembad begonnen. Dit zwembad hebben we van een (ja, alweer) nederlander (makelaar uit Milfontes) overgenomen. Het is pas een jaar oud, maar hij gaat een ‘vast’ bad maken en dus had hij deze over. Het is vrij groot ca. 7×3,5, niet te diep, ca. 1.20m en voorlopig perfect voor ons. Kunnen de jongens lekker afkoelen, deze zomer. En als het staat, storten we rondom grond ertegenaan en lijkt ’t net een ingebouwd zwembad… Hier dus wat foto’s van het zwembad in aanbouw en ook meteen maar van de jongens op de trampoline.

Afbeelding_003 Afbeelding_004 Afbeelding_012 Afbeelding 014

Advertenties

One thought on “Nick z’n surfwedstrijd…

  1. Hi zus!

    Heb weer eens even een kijkje genomen op je web-log, de site ziet er echt erg mooi uit.
    Keuken ziet er ook erg goed uit! Nog maar ongeveer twee maandjes en dan kan ik jullie huisje eindelijk eens in het echt bekijken.
    Wat is Nick zn haar lang trouwens, hij begint een beetje op een beatle te lijken…haha.. 😉 Groetjes aan Ruud en de kids,
    Leonard

Reacties zijn gesloten.