WE ZIJN OVER!!!

Eindelijk, we zijn verhuisd!! Op 25 april zijn we definitief overgegaan. We hebben een tijdelijke beerput aangelegd, zodat we al het sanitair kunnen gebruiken, en dus konden we verhuizen. Spannend, vooral de eerste nacht. Heerlijk weer ons waterbed! De jongens vonden het fantastisch. Eindelijk weer hun eigen bedjes en allebei weer een eigen kamer… Op Jay z’n verjaardag (14 april) waren we ook al op ons nieuwe stekkie te vinden, daar wilde hij de slingers en kado’s. Dit jaar waren beide opa’s en oma’s ook aanwezig.

——- Alweer 9 jaar…

Het is heerlijk, ’s ochtends op ons eigen plekkie op te staan en lekker met alle kleine klusjes aan de slag te gaan. Er moet natuurlijk nog heel veel gebeuren, vooral die kleine dingetjes nemen veel tijd in beslag, maar gewoon al hier leven maak een hoop goed. In de keuken is het aanrechtblad nog niet klaar, het is dus even improviseren en behelpen, maar het lukt. De jongens hun kamers zijn zo goed als klaar en dat is, voor hen, wel belangrijk. De trampoline is ook gisteren hierheen gekomen, dus kunnen ze hier nu volop springen. Het huisje bij mijn ouders is nu erg kaal en leeg. Ook dit moet natuurlijk schoon opgeleverd worden. Gisteren zijn we dan ook daar aan de slag geweest. Het grootste gedeelte is schoon, alleen de muren willen we nog opnieuw witten en de vloer moet nog flink geschrobd… Maar dan ziet dat er ook weer spik en spang uit. Ze willen het in de maand september proberen te verhuren, dus als iemand geïnteresseerd is…?? Nu de kelder nog niet geheel klaar is, het is er ook nog erg vochtig, kunnen een hoop spullen nog niet echt lekker opgeruimd worden en is het hier en daar nog stapelen geblazen, maar goed. Je komt er zo wel achter dat een mens wel heel veel troep kan hebben! Maar met een beetje improvisatie krijgt alles langzaamaan wel een plekje.
25 april, voor Portugal een nationale feestdag, voor ons de grote dag!

Advertenties

2 thoughts on “WE ZIJN OVER!!!

 1. Heee daar.

  Nou Pam. E-mail is eindelijk onderweg, nu hopen dat het aankomt….(uitleg staat in mail). Voor het zekere ook maar even zo reageren… Wat wordt het mooi en wat een klus die jullie daar geklaard hebben, petje af. Geweldige gezinsuitbreiding overigens…….altijd prettig op de BBQ (ooooohhhh) tja, dat is het buitenleven he, niet moeilijk doen. He, ik lees dat Carmen ook hier een line gedropt heeft…….Hee Carmen, hoe is het? Tijd geleden! Leuk om de boel te kunnen volgen zo..

  Pam, laat even weten of mijn mail aangekomen is, anders moet ik gewoon maar in het vliegtuig stappen om bij te babbelen……..heel naar..

  Nou luitjes, nog even doorbijten en dan is het echt af en kan er een beetje meer ontspannen worden. Succes en liefs van hier,

  Sandra en Stan

 2. Hoi Pamela,en alle boys,
  Heb via Mechteld jullie website gekregen en bekeken. Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe huis, en de verhuizing. Het ziet er fantastisch uit, superknap!! En genieten maar. Zo te lezen hebben jullie het lekker druk en zijn jullie allemaal al behoorlijk aan het inburgeren, we zijn trots op jullie.
  Hier alles zijn gangetje alles gezond en wel geen grootse gebeurtenissen.
  Heel veel liefs van ons allen, en speciaal voor Nick ook de groetjes van Alon.
  Bibi
  Gita

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s