Weer een fase af…

Het begint al echt wat te worden…
Zo goed als alles is nu 2x wit geschilderd en de keuken heeft zelfs al de uiteindelijke kleur… Staat echt mooi hoor! Na het nemen van de foto’s is ook het plafond nog afgekomen. Geeft al echt een duidelijke indruk van hoe het er straks uit zal zien.
De vloeren zijn nu ook geheel afgestort en donderdag of vrijdag gaan we beginnen met tegelen! Vervolgens zal de keuken geplaatst gaan worden. We kunnen echt niet wachten, we hopen toch echt eind van de maand zo’n beetje te gaan beginnen met verhuizen.

De uiteindelijke kleur…De laatste hand aan de boog…We kunnen waarschijnlijk ook de zee-container, die nu ook nog op het land van mijn ouders staat, deze maand nog laten verplaatsen. Een andere nederlander hier uit de buurt (is nog ca. 3 weken hier), heeft die mogelijkheid alleen moet ie wel leeg zijn. Nou, die kans willen we niet laten lopen, dus zal de container binnenkort leeg moeten en willen we eigenlijk wel zoveel mogelijk ook direct in ons huis plaatsen, daar moet het tenslotte toch naar toe…Ook heeft Ruud een ander klusje, zo’n klein uurtje hier vandaan (oeps, ik gooi zojuist bijna koffie over het toetsenbord…), wat ook ca. 3 à 4 weken in beslag zal nemen en we hebben alweer een opdracht voor 400 paaltjes voor die golfvereniging uit de Algarve, dus is er een beetje haast geboden de komende paar weekjes…Binnenkort weer meer!

Advertenties

One thought on “Weer een fase af…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s