Het wordt al echt wat…

De eerste verf zit op de muur! Voor dat er een kleur op de muren gaat, zal het eerst gewit moeten worden, zo’n 300m²…. en dat 2x! Maar ’t gaat vrij vlot. Het plafond is een ramp, maar de rest is goed te doen. De jongens doen hun eigen kamer en vooral Jay heeft er erg veel lol in. In 2 dagen (uiteraard met regelmatige speel-pauzes) heeft hij toch zo goed als z’n hele kamer al 1x geschilderd!! Wat een verschil ook, wit of gewoon cement. Alles is meteen een stuk lichter, dat dat zoveel verschil maakt is wel grappig om te zien. De vloer van de keuken is ook al gestort, met vloerverwarmingsbuizen. Ruud gaat hier een zonnenboiler-systeem op aansluiten, we zijn erg benieuwd of alles gaat werken zoals gepland.

De vloerverwarming…

De eerste schilderstreep…

Jay en Nick aan het werk…

Hier is het uiteraard ook carnaval deze week. Afgelopen vrijdag had Jay een kleine carnavalsoptocht met school, hier in São Luís. Hij was geschminckt als geraamte…


De carnavalsoptocht…

De keuken is al 2x gedaan…

De woonkamer pas 1x…

Advertenties

3 thoughts on “Het wordt al echt wat…

 1. Hallo allemaal,
  Leuk om te zien hoe goed het gaat met jullie en dat de jongens zo fijn helpen met hun eigen kamer schilderen. We nemen ons petje af voor jullie en in het bijzonder voor Ruud, wij weten wat het is om je eigen huis te bouwen.
  Wordt de zonnenboiler ook voor de douche of alleen voor de vloerverwarming? Dit i.v.m. de temperatuur van min. 60 C voor het douche water.
  De groetjes aan allemaal van Joop en Wil uit het koude Waterland.

 2. Hoi Pamela, wat leuk om te zien dat jullie zo veel vorderingen maken met het huis. We blijven het volgen!!!
  We proberen je ouders te bellen maar krijgen maar steeds geen gehoor. Mogelijk hebben we een foutief nummer. Kan je ons hun nummer even doormailen?
  Bij voorbaat dank en veel succes met de bouw!!!
  Nathan & Yvonne

 3. Hoi allemaal, eindelijk weer even tijd om jullie vorderingen te bekijken, jeetje wat gaat dat snel voor je het weet kan je verhuizen, lekker dat je dan weer een eigen plekje hebt! en de jongens hun eigen kamer. Wordt het al een beetje lente bij jullie? hier is het koud!!! verheug me op wat warmer weer en portugal in de zomer. Hier is alles goed wel druk (maar leuk) mijn gezondheid laat nog steeds te wensen over, maar daar zal ik aan moeten wennen de neuroloog had ook al niet zoveel leuks te vertellen maar dat hoor je nog wel een keer. Leony heeft haar schouder gebroken, kadootje van hummer die was zo blij haar te zien dat ze haar omver liep het is wat dat betreft meer een nijlpaard dan een bulletje! Tamarah heeft haar cito score inmiddels, ze dacht dat ze het helemaal had verknald maar ze scoorde tegen ieders verwachting in havo/vwo knap werk dus!.
  in de winkel gaat het echt super inmiddels hebben we het dealerschap van meubels erbij. Nou zijn jullie weer op de hoogte uit abcou. ga tamarah even halen en boodschappen doen.
  spreek jullie gauw groetjes Marian

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s