De ramen en deuren…

Afgelopen dinsdag zijn de ramen en deuren afgeleverd en geplaatst. Ze zien er boven verwachting mooi uit. Ze zijn gemaakt door een timmer-bedrijfje uit Milfontes. Ze waren de goedkoopste en we zijn op aanraden van een kennis bij hun beland. Tja, en ’t is toch maar gewoon afwachten hoe het uiteindelijke resultaat dan zal worden, maar dat is echt boven verwachting! We hebben ervoor gekozen de kozijnen en deuren te behandelen met olie. Dat is makkelijker in onderhoud, je hoeft niet eerst alles te schuren voor je ’t weer behandelt. ’t Zal wel vaker (2/3x per jaar) gedaan moeten worden dan lakken, maar ’t is een werkje van niks; spons erover en klaar.


De keukendeur (c.q. voordeur) en rechts het terras


Het terras


In de olie…

Het dak is nu, zoals je op de foto’s kunt zien, ook zo goed als klaar, ’t was meer werk dan gedacht, er moest toch nog veel gemetseld worden, maar het ziet er nu wel gelikt uit! Hieronder nog een paar foto’s van huidige interieur…


Zicht op de keuken vanuit het trapgat…


Zicht vanuit de woonkamer op de kamers… (rechtdoor is de kamer van Jay, links de badkamer van de jongens en daarnaast de kamer van Nick, rechts onze slaap- met badkamer…)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s