Het dak

Alweer 2 weekjes verder en het dak zit er bijna op. ’t Had 2 dagen eerder af kunnen zijn, maar er was maandag een foutje gemaakt in het berekenen van de onderlinge afstand van de onderste rand pannen, waardoor deze verwijderd moesten worden en weer opnieuw gelegd… Ach ja, we zijn mensen en een foutje kan gemaakt worden, het is niet anders. En we mogen niet mopperen, want tot nu toe gaat eigenlijk alles alleen maar voorspoedig!


De geschilderde onderste pannetjes…

’t Weer is momenteel heerlijk. Soms is de wind wat fris (vooral ’s ochtends), maar in de zon kun je al gauw in enkel een t-shirt aan het werk, en dat in januari! Dit weekend gaan we op zoek naar wat badkamer-accessoires, zoals bad en kranen. Maandag zullen de deuren en ramen geplaatst gaan worden en eind van die week ga ik, samen met een vriendin de keuken halen bij Ikea (ja ook hier!) in Lissabon. Maken we er een gezellig dagje uit van!


Advertenties

One thought on “Het dak

  1. hOoii, ziet er super mooi uit jullie huis, had het me eigenlijk heel anders voorgesteld hoe weet ik niet maar ik vind het echt waanzinnig 😀 we wachten met smart op de foto’s met gepleisterde muren 8)
    doe nick en jay maar de groeten van tamarah 😉 😀 8) dOeii spreek jullie gauw 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s