Gelukkig nieuwjaar!

Iedereen een heel gelukkig 2006 gewenst!!

Het was een rare kerst dit jaar. Doordat mijn tante na een kort ziektebed het weekend voor kerst is overleden, moest ik nog een tripje naar Nederland plannen. Omdat mijn ouders nog niet waren vertrokken (ze zouden naar nederland teruggaan vanwege de verkoop van hun huis, maar wisten nog niet of ze voor of na de feestdagen zouden gaan), kon ik mooi met hen meerijden in de auto op de dinsdag voor kerst. Op zondag 1e kerstdag ben ik vervolgens weer naar Portugal teruggevlogen. Even een paar dagen in Nederland… In sneltreinvaart een heel schema afgewerkt…, vrienden bezoeken, opa en oma bezoeken, het nieuwe huis van mijn broer bekijken, winkelen en het liefst nog meer! Het was wel leuk even de boel weer terug te zien, maar erg veel langer had het niet hoeven duren, ik mis toch nog niet echt iets… en zo was ik toch nog op tijd thuis voor het avondje kerst met kado’s. Oud en nieuw hebben we met zo’n 15 man gevierd bij een duitse vriend in huis. Een varkentje al de hele dag aan het spit en iedereen nam nog wat lekkers mee. Gezellig en rustig (geen vuurwerk), een beetje gissen wanneer het nou precies 12 uur is (wie z’n horloge loopt gelijk??), en dan alleen het geknal van champagne-kurken… Happy New Year!!


Advertenties

8 thoughts on “Gelukkig nieuwjaar!

 1. Ha Portugal,
  wat leuk, een weblog zodat we jullie goed kunnen volgen. De foto’s zijn helaas alleen als kruisjes te zien, maar dat ligt misschien aan onze computer. Op onze nieuwe computer, die nog ingepakt in de gang staat, zal het misschien wel lukken. Voor jullie uiteraard ook een heel mooi, opbouwend 2006 vanuit Abcoude!

 2. Hoi allemaal,
  natuurlijk voor jullie ook de allerbeste wensen van ons drietjes. Leuk deze weblog, alleen de foto’s zijn voor ons niet zichtbaar 😦 we zien alleen een kruisje! we vonden het leuk dat je zo onverwachts langskwam, heb je een goede terugvlucht gehad? En wat vond het thuisfront van onze plannen??spreek je gauw weer hoe vaak ga je deze WL vernieuwen?

  doeiii marian

 3. Hallo luitjes!!!!

  Uiteraard de beste wensen en een heeeel gelukkig nieuwjaar!! Wat leuk om jullie zo te kunnen volgen en wat schiet het al op. Top allemaal hoor. Hier ook alles goed en binnenkort even een lange mail jullie kant op.

  Liefs,

  San&Stan

 4. Hallo allemaal,

  Wat lief dat jullie ook aan ons hebben gedacht. Het is leuk om te lezen hoe het jullie vergaat in het mooie Portugal! Voor jullie natuurlijk ook een heel gelukkig en gezond nieuw jaar gewenst! Bij ons gaat alles goed. Annewil is op 31/12 7 geworden en heeft volop van haar verjaardag genoten. In februari wordt Romme alweer 3 en vlak daarna viert Marijn haar 5e verjaardag. Ik zal je onze kerstkaart mailen; daar staan ze alledrie op.

  Veel geluk verder daar en wie weet tot gauw!

  Jo

 5. Jeetje wat leuk om op deze manier jullie wel en wee te kunnen volgen!
  Natuurlijk de beste wensen voor 2006 .
  Ik vind het een geweldig avontuur en ben natuurlijk jaloers! Gaat jullie goed jongens.

 6. Jeetje wat leuk om op deze manier jullie wel en wee te kunnen volgen!
  Natuurlijk de beste wensen voor 2006 .
  Ik vind het een geweldig avontuur en ben natuurlijk jaloers! Gaat jullie goed jongens.

 7. Top deze web-log. ziet er goed uit. Wij kunnen de foto’s goed zien.
  Alle beste wensen gewenst zoals reeds toegezonden.
  We blijven het volgen… en reageren, goed idee!

  Greetzzz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s